Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w wykonaniu i bez dodatku tłuszczu...!!!
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 55
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 684
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2667
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 344
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 55
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 684
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2667
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 344
Składniki
Jabłka obrać, pokroić w kostkę, zasypać cukrem i cynamonem, odstawić na 1h. Wszystkie składniki łącznie z jabłkami wymieszać- ja dodałam jeszcze pół szklanki soku z truskawek, bo jabłka puściły za mało soku. Ciasto wyłożyć na wysmarowaną lub wyłożoną pergaminem blachę (ja użyłam blachy o rozmiarach 20><30) i piekłam przez 15 min w 170C i kolejne 15 min w 150C-razem 30 min. SMACZNEGO