Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 791
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425147
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10729
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 791
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425147
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10729
Składniki
Foremkę wielkości 24 na 28 cm wyłożyć herbatnikami.Budynie ugotuj w pół litra mleka.Gorące budynie wlej na herbatniki.Ostudź
Na wierzch ułóż przebrane maliny,wstaw do lodówki.Galaretkę rozpuść w 330 ml wody.Ostudź.Gdy zacznie tężeć,delikatnie polej maliny.Wstaw na minimum 2 godz.do lodówki