Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4530
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26337
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1595
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4530
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26337
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1595
Składniki
Foremkę wielkości 24 na 28 cm wyłożyć herbatnikami.Budynie ugotuj w pół litra mleka.Gorące budynie wlej na herbatniki.Ostudź
Na wierzch ułóż przebrane maliny,wstaw do lodówki.Galaretkę rozpuść w 330 ml wody.Ostudź.Gdy zacznie tężeć,delikatnie polej maliny.Wstaw na minimum 2 godz.do lodówki