Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2620
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2620
Składniki
Foremkę wielkości 24 na 28 cm wyłożyć herbatnikami.Budynie ugotuj w pół litra mleka.Gorące budynie wlej na herbatniki.Ostudź
Na wierzch ułóż przebrane maliny,wstaw do lodówki.Galaretkę rozpuść w 330 ml wody.Ostudź.Gdy zacznie tężeć,delikatnie polej maliny.Wstaw na minimum 2 godz.do lodówki