Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe ,szybkie wykonanie i bardzo smaczne
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Mleko zagotuj wraz z margaryną,cukrem,cukrem wanilowym i aromatem Do gotującego mleka wsyp powoli cały czas mieszając grysik,zmniejsz ogien,gotuj ok.2-3 min.Masę podziel na pół .W brytfance poukładaj herbatniki .Do jednej częsci masy wsyp kakao i wymieszaj .Masę wyłóż na herbatniki a następnie przykryj jasna masą na wierzch poukładaj resztę herbatników.Na parze rozpuść krem np. nutellę wraz z dwiema łyzkami wody.polej ciasto ,wstaw do lodówki na conajmniej 2 godz.Smacznego!