Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słoskie muffinki z truskawką zwabią do kuchni każdego łakomczucha, w dodatku przyrządza się je szybko a jak efektownie wyglądają!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 149
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 166
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2579
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 149
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 166
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2579
Składniki
Cukier puder zmiksować z margaryną na gładką masę, dodać jajko, mleko, wymieszać.
Do drugiej miski przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sodę.
Połączyć wszystkie składniki na gładką masę.
Napełniać formę wkładając do każdego papilotka 1 łyżkę masy, łyżeczkę dżemu i masę, do 2/3 wysokości papilotka.
Piec w temp. 180 stopni ok 20 minut, aż będą miały złoty kolor.
Upieczone dekorować lukrem (ubić pianę z 1 białka na sztywno, dodawać powoli cukier puder - 1 szklankę i sok z cytryny) muffinki dekorować wiórkami, posypka, płatkami migdałowymi lub czekoladowymi serduszkami