Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To deser, który lubią dzieci i dorośli. Muffinki można przygotować z dowolnymi owocami lub czekoladą.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 756
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 756
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Do miski wbij jajka, wlej mleko i wsyp cukier.
Dodaj roztopione masło i dokładnie wymieszaj.
Dodaj przesianą mąkę razem z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszaj ciasto.
Dodaj jabłko i lekko wymieszaj. Powinny pozostać grudki!
Foremki napełnij ciastem i wstaw do piekarnika. Piecz przez 30 - 35min w 180 C. Gdy muffinki ostygną, możesz posypać je cukrem pudrem. Smacznego!