Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To deser, który lubią dzieci i dorośli. Muffinki można przygotować z dowolnymi owocami lub czekoladą.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425187
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425187
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Składniki
Do miski wbij jajka, wlej mleko i wsyp cukier.
Dodaj roztopione masło i dokładnie wymieszaj.
Dodaj przesianą mąkę razem z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszaj ciasto.
Dodaj jabłko i lekko wymieszaj. Powinny pozostać grudki!
Foremki napełnij ciastem i wstaw do piekarnika. Piecz przez 30 - 35min w 180 C. Gdy muffinki ostygną, możesz posypać je cukrem pudrem. Smacznego!