Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 359
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 359
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Do wysokiego naczynia wlac mleko ,wode, wsypac make,wbic jajko ,dodac olej ,cukier,i szczypte soli wszystko razem zmiksowac mikserem tak zeby ciasto bylo w miare geste .Rozgrzac olej na patelni najlepiej 1 lyzeczke i smazyc nalesniki .Twarozek rozgniesc widelcem w miseczce dodajac cukier waniliowy i troszke mleka.Usmazone nalesniki polozyc na talez nalozyc twarozek i zawijac jak kto woli moze byc w rurke lub w koperte na koniec mozna posypac cukrem pudrem lub polac syropem toffi lub czekoladowym jak kto lubi .Zycze wszystkim smacznego.