Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nowe pomysły na obłożenie boków tortów"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2693
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2693
Składniki
Obręcz z delicji: jeśli robisz tort na zimno, ustaw je czekoladową stroną do obręczy. Możesz nimi wyłożyć też spód formy.
Jeśli jest to tort pieczony, boki gotowego ciasta posmaruj podgrzaną konfiturą i przyklej ciastka (stroną bez polewy).
Palisada z rurek: waflowe rurki ustaw jedna przy drugiej wzdłuż obręczy tortownicy.
Nałóż do formy masę tortową i schłodź. Dekoracja najbardziej pasuje do tortów na zimno.Źródło: Tina