Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nowe pomysły na obłożenie boków tortów"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34690
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 919
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 383
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4025
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34690
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 919
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 383
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4025
Składniki
Obręcz z delicji: jeśli robisz tort na zimno, ustaw je czekoladową stroną do obręczy. Możesz nimi wyłożyć też spód formy.
Jeśli jest to tort pieczony, boki gotowego ciasta posmaruj podgrzaną konfiturą i przyklej ciastka (stroną bez polewy).
Palisada z rurek: waflowe rurki ustaw jedna przy drugiej wzdłuż obręczy tortownicy.
Nałóż do formy masę tortową i schłodź. Dekoracja najbardziej pasuje do tortów na zimno.Źródło: Tina