Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Panna cotta kawowa z sosem"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30925
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30925
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Żelatynę rozpuść w 3 łyżkach wody. Zagotuj mleko, śmietanę, oba cukry. Wlej żelatynę. Rozlej do miseczek, studź 2 godz.
Sos: rozpuść masło, dodaj czekoladę, mleko, kawę. Podgrzej, potem ostudź. Przed podaniem, polej deser.
<strong>Przepis przysłała Marzenna Przeorska z Warszawy</strong>Źródło: Bella Relaks