Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasztet drobiowy ze śliwkami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Kurczaka ugotuj z włoszczyzną, cebulą i przyprawami. Mięso wyjmij, obierz z kości. Bułki namocz w wywarze, odciśnij. Zmiel z mięsem i włoszczyzną. Dodaj pokrojone śliwki i jajka, przypraw, wyrób. Masę włóż do formy. Piecz 90 min w 200°C.Źródło: Chwila dla Ciebie