Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidory z ciecierzycą po indyjsku"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 924
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12762
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 924
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12762
Składniki
Ciecierzycę gotuj przez godzinę, pod koniec posól.
Cebulę i paprykę pokrój drobno. Podsmaż cebulę, dodaj przyprawy i posiekany czosnek. Po 3 min dołącz paprykę i duś do miękkości. Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, po 10 min przecier pomidorowy, ciecierzycę, sól i pieprz. Duś jeszcze chwilę.
270 kcalŹródło: Takie jest życie