Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i jest pyszny.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2121
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 93
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 172
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2121
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 93
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 172
Składniki
Cukier 1 szkl,masło,2 żółtka i cale jajko utrzeć w czasie ucierania dodawać po 1 łyżce twarogu.że szklanki mleka odlać trochę i zalać żelatynę, resztę mleka zagotować.Zalać ciepłe mleko z wymieszaną żelatyną, jak ostygnie wlać do ciasta. Wszystkie bakalie wsypać do masy Dno tortownicy wyłożyć pokruszonymi herbatnikami i wlać masę.
Wstawić do lodówki jak się trochę schłodzi można położyć dowolne owoce i polać galaretką. SMACZNEGO.