Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi i jest pyszny.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20061
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20061
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Cukier 1 szkl,masło,2 żółtka i cale jajko utrzeć w czasie ucierania dodawać po 1 łyżce twarogu.że szklanki mleka odlać trochę i zalać żelatynę, resztę mleka zagotować.Zalać ciepłe mleko z wymieszaną żelatyną, jak ostygnie wlać do ciasta. Wszystkie bakalie wsypać do masy Dno tortownicy wyłożyć pokruszonymi herbatnikami i wlać masę.
Wstawić do lodówki jak się trochę schłodzi można położyć dowolne owoce i polać galaretką. SMACZNEGO.