Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serowy pucharek"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34971
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18189
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34971
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18189
Składniki
Budyń ugotuj na mleku zgod nie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź. Galaretkę przygotuj według informacji na opakowaniu. Odstaw do stężenia. Brzoskwinie osącz z zalewy, pokrój na nieduże kawałki.
Do pucharków włóż po około 3 łyżki serka waniliowego. Rozłóż budyń (po ok. 2 łyżki). Posyp brzoskwiniami. Deserki zalej tężejącą galaretką. Wstaw na godzinę do lodówki.Źródło: Chwila dla Ciebie