Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serowy pucharek"
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 240
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 117
Składniki
Budyń ugotuj na mleku zgod nie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź. Galaretkę przygotuj według informacji na opakowaniu. Odstaw do stężenia. Brzoskwinie osącz z zalewy, pokrój na nieduże kawałki.
Do pucharków włóż po około 3 łyżki serka waniliowego. Rozłóż budyń (po ok. 2 łyżki). Posyp brzoskwiniami. Deserki zalej tężejącą galaretką. Wstaw na godzinę do lodówki.Źródło: Chwila dla Ciebie