Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serowy pucharek"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414625
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414625
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Budyń ugotuj na mleku zgod nie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź. Galaretkę przygotuj według informacji na opakowaniu. Odstaw do stężenia. Brzoskwinie osącz z zalewy, pokrój na nieduże kawałki.
Do pucharków włóż po około 3 łyżki serka waniliowego. Rozłóż budyń (po ok. 2 łyżki). Posyp brzoskwiniami. Deserki zalej tężejącą galaretką. Wstaw na godzinę do lodówki.Źródło: Chwila dla Ciebie