Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serowy pucharek"
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 47
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 162
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 27
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 47
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 162
Dzisiaj danie złożone z łososia z dodatkiem ugotowanego makaronu ryżowego. Sm...
Odsłon: 27
Składniki
Budyń ugotuj na mleku zgod nie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź. Galaretkę przygotuj według informacji na opakowaniu. Odstaw do stężenia. Brzoskwinie osącz z zalewy, pokrój na nieduże kawałki.
Do pucharków włóż po około 3 łyżki serka waniliowego. Rozłóż budyń (po ok. 2 łyżki). Posyp brzoskwiniami. Deserki zalej tężejącą galaretką. Wstaw na godzinę do lodówki.Źródło: Chwila dla Ciebie