Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serowy pucharek"
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1124
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 113
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1700
Mazurek jest bardzo ozdobnym, słodkim ciastem, który w wielu domach zajmuje o...
Odsłon: 1124
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 113
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1700
Składniki
Budyń ugotuj na mleku zgod nie z instrukcją na opakowaniu. Ostudź. Galaretkę przygotuj według informacji na opakowaniu. Odstaw do stężenia. Brzoskwinie osącz z zalewy, pokrój na nieduże kawałki.
Do pucharków włóż po około 3 łyżki serka waniliowego. Rozłóż budyń (po ok. 2 łyżki). Posyp brzoskwiniami. Deserki zalej tężejącą galaretką. Wstaw na godzinę do lodówki.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Desery
Desery
Ciasto z kremem.
Desery
Babka cytrynowa z lukrem mandarynkowym
Desery
Jajeczka – ciasteczka kakaowe
Desery
Ciasto wielkanocne - baranek
Ciasto z kremem.
Szybkie ciasto z kremem o smaku ajerkoniakowym zrobione z upieczonego biszkop...
Odsłon: 25
Babka cytrynowa z lukrem mandarynkowym
Zapraszam na babkę cytrynową, prostą, ekspresową. Całe jajka z cukrem, olejem...
Odsłon: 107