Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2022
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17916
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1951
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2022
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17916
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1951
Składniki
smietanke ubic z cukrem pudrem, czekolade rozdrobnic (mozna zetrzec na gubej tarce), truskawki pokroic w kostke.
do smietany dodac czekolade, truskawki i migdaly, delikatnie wymieszac.
forme keksowke wyscielic folia spozywcza, napelnic masa smietanowa.
wstawic do zamrazalnika na kilka godzin, najlepiej na cala noc.
maliny zagotowac z lyzka cukru, mozna przecisnac przez sitko, ostudzic.
deser wyciagnac z zamrazalnika ok. 20 min przep podaniem, polac sosem malinowym.