Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
smietanke ubic z cukrem pudrem, czekolade rozdrobnic (mozna zetrzec na gubej tarce), truskawki pokroic w kostke.
do smietany dodac czekolade, truskawki i migdaly, delikatnie wymieszac.
forme keksowke wyscielic folia spozywcza, napelnic masa smietanowa.
wstawic do zamrazalnika na kilka godzin, najlepiej na cala noc.
maliny zagotowac z lyzka cukru, mozna przecisnac przez sitko, ostudzic.
deser wyciagnac z zamrazalnika ok. 20 min przep podaniem, polac sosem malinowym.