Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można je jeść ze wszystkim od najslodszych czekolad i dzemów do naj kwaśniejszych!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Wsypać make do miski oraz wlać letnią wode i mieszać aż masa bedzie jednolita oraz dodac szczypte soli:D
następnie nagrzć piekarnik w temperaturze 180C w tym czasie wyłożyć na blache papier do pieczenia i w małych ilościachwyłość na blache piec aż będą miały kolor złocisty