Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można je jeść ze wszystkim od najslodszych czekolad i dzemów do naj kwaśniejszych!!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13622
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7701
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13622
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5888
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7701
Składniki
Wsypać make do miski oraz wlać letnią wode i mieszać aż masa bedzie jednolita oraz dodac szczypte soli:D
następnie nagrzć piekarnik w temperaturze 180C w tym czasie wyłożyć na blache papier do pieczenia i w małych ilościachwyłość na blache piec aż będą miały kolor złocisty