Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Suflet marchewkowy"
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Składniki
Marchewki oczyść, opłucz i ugotuj na miękko. Ostudź, zmiel lub rozgnieć, aby powstała gładka masa.
Do marchewki dodaj żółtka, szczyptę soli, cukier puder oraz serek waniliowy. Połącz z ubitymi na sztywno białkami.
Małe foremki (lub jedną dużą) posmaruj masłem, posyp bułką tartą. Wlej masę. Piecz ok. 45 min w temp. 170°C.
<strong>Anna Złotkowska z Wrocławia</strong>
Porcje 3 Przygot. 70 min Cena 1,50 zł Kalorie 267 kcalŹródło: Takie jest życie