Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2815
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1339
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2815
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1339
Składniki
Na dnie średniej tortownicy (wyłożonej folia aluminiową) układamy biszkopty jeden koło drugiego.
W rondlu rozpuszczamy pokruszone krówki - 150 gram, dodając pół szklanki wody. gdy masa się zagotuje dodajemy 3 łyżki żelatyny i dokładnie mieszamy do jej rozpuszczenia.
Wystudzoną masę miksujemy razem z jogurtami i dodajemy 100 gram krówek pokrojonych w kostkę. wylewamy do przygotowanej tortownicy ładnie wyrównując wierzch.
W rondelku rozpuszczamy pozostałe 150 gram krówek i jak masa przestygnie robimy z niej esy floresy na powstałym serniku. Gotowe ciasto wstawiamy na 3 godziny do lodówki.
Smacznego!!!