Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1582
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1338
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1345
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1582
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1338
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1397
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1345
Składniki
Na dnie średniej tortownicy (wyłożonej folia aluminiową) układamy biszkopty jeden koło drugiego.
W rondlu rozpuszczamy pokruszone krówki - 150 gram, dodając pół szklanki wody. gdy masa się zagotuje dodajemy 3 łyżki żelatyny i dokładnie mieszamy do jej rozpuszczenia.
Wystudzoną masę miksujemy razem z jogurtami i dodajemy 100 gram krówek pokrojonych w kostkę. wylewamy do przygotowanej tortownicy ładnie wyrównując wierzch.
W rondelku rozpuszczamy pozostałe 150 gram krówek i jak masa przestygnie robimy z niej esy floresy na powstałym serniku. Gotowe ciasto wstawiamy na 3 godziny do lodówki.
Smacznego!!!