Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tartaletki z migdałami w musie truskawkowym"
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4710
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4704
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44498
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4710
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4704
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44498
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 223
Składniki
Ciasto: zagnieć. Ciasto owiń folią, wstaw na godzinę do lodówki. Foremki do tartaletek natłuść, wylep ciastem, spody nakłuj. Piecz 20 minut w temp. 180°C. Ostudź, wyjmij z foremek.
Krem: żelatynę namocz i rozpuść w niewielkiej ilości gorącej wody. Serek wymieszaj z cukrem pudrem i ciepłą żelatyną. Kremem napełnij babeczki. Ułóż pokrojone na plasterki truskawki. Kilka truskawek zmiksuj z cukrem pudrem. Polej babeczki, posyp prażonymi migdałami. Schłodź.
Czas przygotowania: 40 min ilość porcji, 10 cena za porcję 1,0 złŹródło: Chwila dla Ciebie