Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Waniliowy deser"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Gruszki przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Zagotuj 3/4 szklanki wody. Wsyp połowę cukru oraz cukier waniliowy. Zagotuj. Włóż gruszki i gotuj chwilę. Wyjmij i rozłóż na talerze.
Budyń wymieszaj z mlekiem i resztą cukru, wlej do wrzącego syropu po gruszkach. Zimny wymieszaj z serkiem, polej gruszki. Udekoruj posypką oraz płatkami.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa</strong>
<strong>Porcje 5. 50 min. Cena 0,90 zł. Kalorie 360.</strong>Źródło: Bella Relaks