Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Waniliowy deser"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1188
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 933
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4559
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1188
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Składniki
Gruszki przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Zagotuj 3/4 szklanki wody. Wsyp połowę cukru oraz cukier waniliowy. Zagotuj. Włóż gruszki i gotuj chwilę. Wyjmij i rozłóż na talerze.
Budyń wymieszaj z mlekiem i resztą cukru, wlej do wrzącego syropu po gruszkach. Zimny wymieszaj z serkiem, polej gruszki. Udekoruj posypką oraz płatkami.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa</strong>
<strong>Porcje 5. 50 min. Cena 0,90 zł. Kalorie 360.</strong>Źródło: Bella Relaks