Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Waniliowy deser"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12571
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1424
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13630
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5737
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12571
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1424
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13630
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5737
Składniki
Gruszki przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Zagotuj 3/4 szklanki wody. Wsyp połowę cukru oraz cukier waniliowy. Zagotuj. Włóż gruszki i gotuj chwilę. Wyjmij i rozłóż na talerze.
Budyń wymieszaj z mlekiem i resztą cukru, wlej do wrzącego syropu po gruszkach. Zimny wymieszaj z serkiem, polej gruszki. Udekoruj posypką oraz płatkami.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa</strong>
<strong>Porcje 5. 50 min. Cena 0,90 zł. Kalorie 360.</strong>Źródło: Bella Relaks