Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziemniaki nadziewane farszem rybnym"
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 625
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1020
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 208
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2738
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 625
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1020
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 208
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2738
Składniki
Ziemniaki zalej wodą i ugotuj na pół miękko. Posól je pod koniec gotowania. Zimne, obierz i przekrój na pół. Wydrąż środki
Pokrojone pieczarki podsmaż z cebulą na maśle. Rybę rozdrobnij widelcem, dodaj do ostudzonych grzybów, przypraw farsz.
Nałóż do miseczek ziemniaczanych. Piecz około 20 min. Podaj udekorowane koperkiem.
Porcje 2. 65 min. Cena 1,90 zł. Kalorie: 220 kcal.
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie