Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziemniaki nadziewane farszem rybnym"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8003
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3449
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8003
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3449
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Składniki
Ziemniaki zalej wodą i ugotuj na pół miękko. Posól je pod koniec gotowania. Zimne, obierz i przekrój na pół. Wydrąż środki
Pokrojone pieczarki podsmaż z cebulą na maśle. Rybę rozdrobnij widelcem, dodaj do ostudzonych grzybów, przypraw farsz.
Nałóż do miseczek ziemniaczanych. Piecz około 20 min. Podaj udekorowane koperkiem.
Porcje 2. 65 min. Cena 1,90 zł. Kalorie: 220 kcal.
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie