Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ziemniaki nadziewane farszem rybnym"
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Ziemniaki zalej wodą i ugotuj na pół miękko. Posól je pod koniec gotowania. Zimne, obierz i przekrój na pół. Wydrąż środki
Pokrojone pieczarki podsmaż z cebulą na maśle. Rybę rozdrobnij widelcem, dodaj do ostudzonych grzybów, przypraw farsz.
Nałóż do miseczek ziemniaczanych. Piecz około 20 min. Podaj udekorowane koperkiem.
Porcje 2. 65 min. Cena 1,90 zł. Kalorie: 220 kcal.
<strong>Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie