Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z pstrąga z suszonymi śliwkami"
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13364
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4212
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43140
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 509
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 412
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 460
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13364
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4212
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43140
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 509
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 412
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 460
Składniki
Warzywa oczyść, włóż do garnka. Dodaj umyte ryby, zalej litrem wody. Ugotuj na niewielkim ogniu wywar (najlepiej w odkrytym naczyniu, by zupa nie zmętniała).
Gdy ryby będą miękkie, ale nie rozgotowane, wyjmij je. Wywar przecedź przez sito o gęstych oczkach. Śliwki namocz w letniej wodzie. Z pstrągów usuń ości, rozdrobnij.
Włóż do wywaru razem z odcedzonymi śliwkami. Zagotuj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Posyp natką.
Przepis przysłała Aneta Jelito z Nowego Sącza.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie