Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po wielu próbach powstał dressing idealny. Po 1 bez żadnych, dziwnych, sztucznych rzeczy. Po 2 : po prostu najlepszy. Nie tylko do surówki, ale z powodzeniem można go użyć no w kanapkach w kurczakiem. Do dressingów i dań na surowo używam oleju rzepakowego tłoczonego na zimno, "swojskiego". Aromat jaki daje,jest absolutnie nieporównywalny z olejem rzepakowym rafinowanym dostępnym w sklepach. Polecam!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8481
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2973
Polecam.
Odsłon: 1726
Polecam.
Odsłon: 499
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8481
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2973
Polecam.
Odsłon: 1726
Polecam.
Odsłon: 499
Składniki
Wszystkie składniki wrzucam do słoiczka, zakręcam i wytrząsam aż do połączenia składników. Polewam sałatkę lub podaję jako dressing do kanapek. Smacznego