Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po wielu próbach powstał dressing idealny. Po 1 bez żadnych, dziwnych, sztucznych rzeczy. Po 2 : po prostu najlepszy. Nie tylko do surówki, ale z powodzeniem można go użyć no w kanapkach w kurczakiem. Do dressingów i dań na surowo używam oleju rzepakowego tłoczonego na zimno, "swojskiego". Aromat jaki daje,jest absolutnie nieporównywalny z olejem rzepakowym rafinowanym dostępnym w sklepach. Polecam!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 191
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 73
Składniki
Wszystkie składniki wrzucam do słoiczka, zakręcam i wytrząsam aż do połączenia składników. Polewam sałatkę lub podaję jako dressing do kanapek. Smacznego