Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek praktycznie do wszystkiego. Znakomity smak ostrości, a jednocześnie kwaskowaty. Każdy kuchcik powinien znać ten przepis i zaskoczyć swoich bliskich.
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy na jednolitą konsystencję.
Przed podaniem należy schłodzić, jeśli chcemy podać to jako dodatek do mięs.
Ja dziś użyłem Salsy Verde jako dodatku do ziemniaków zapiekanych. Niesamowity smak...Polecam wszystkim. Więcej zobaczycie na moich zdjęciach.
Jeśli zdecydujecie się użyć naszej Salsy Verde jako dodatku do zieniaków, tak jak my to uczyniliśmy to poniżej zamieszczamy szybki poradnik.
Młode ziemniaczki myjemy, ale nie obieramy i gotujemy prawie do miękkości. Nie mogą być zbyt miękkie bo nam się rozwalą. Odcedzamy i kroimy na połówki. Wkładamy na blasze i mieszamy z naszą salsą.
Wkładamy do rozgrzanego piekarnika a 220 stopni, na około 15 minut ( zależy od piekarnika).
Smacznego !!!
Pozdrawiamy i zapraszamy do odwiedzania nas na naszych profilach społecznościowych.
Salsa - niby sos, ale jednak raczej sałatka.
Odsłon: 4537
delikatna, soczysta ryba o rozpływającym się w ustach mięsie, podana z pikant...
Odsłon: 935
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 234
Dziś mam dla Was propozycję na szybki i smaczny obiad. Makaron w sosie zawsze...
Odsłon: 6
Znudziły Ci się kanapki z wędliną? Pokuś się o samodzielnie upieczenie aromat...
Odsłon: 376
Dziennikarka Anna Popek przyznała kiedyś w wywiadzie, że sekretem jej urody j...
Odsłon: 27
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 234
Dziś mam dla Was propozycję na szybki i smaczny obiad. Makaron w sosie zawsze...
Odsłon: 6
Znudziły Ci się kanapki z wędliną? Pokuś się o samodzielnie upieczenie aromat...
Odsłon: 376
Dziennikarka Anna Popek przyznała kiedyś w wywiadzie, że sekretem jej urody j...
Odsłon: 27
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy na jednolitą konsystencję. Przed podaniem należy schłodzić, jeśli chcemy podać to jako dodatek do mięs. Ja dziś użyłem Salsy Verde jako dodatku do ziemniaków zapiekanych. Niesamowity smak...Polecam wszystkim. Więcej zobaczycie na moich zdjęciach.
Jeśli zdecydujecie się użyć naszej Salsy Verde jako dodatku do zieniaków, tak jak my to uczyniliśmy to poniżej zamieszczamy szybki poradnik. Młode ziemniaczki myjemy, ale nie obieramy i gotujemy prawie do miękkości. Nie mogą być zbyt miękkie bo nam się rozwalą. Odcedzamy i kroimy na połówki. Wkładamy na blasze i mieszamy z naszą salsą. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika a 220 stopni, na około 15 minut ( zależy od piekarnika). Smacznego !!! Pozdrawiamy i zapraszamy do odwiedzania nas na naszych profilach społecznościowych.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Domowy chleb na drożdżach
Dodatki
Pasztet z kaczki i kurczaka
Dodatki
Domowy smalec
Dodatki
Miodowy chleb z ziarnami złotego lnu na zakwasie i kawałku surowego ciasta pieczony w liściach chrzanu
Domowy chleb na drożdżach
Pyszny i chrupiący chleb bez wyrabiania
Odsłon: 2506
Pasztet z kaczki i kurczaka
Pieczony pasztet z kaczki i udka kurczaka. Pyszny i aromatyczny. Bardzo dobrz...
Odsłon: 257