Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos pomidorowy inspirowany na sosie z Da Grasso do pizzy i innych dań.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Na patelnię wlewam przecier pomidorowy i odparowuję z niego wodę, mieszając od czasu do czasu.
Po zgęstnieniu, dodaję: -zioła prowansalskie - bazylię - oregano - majeranek - czosnek granulowany - ostrą paprykę - cukier puder - pieprz.
Wszystko dokładnie mieszam i odstawiam na 10-15minut. Życzę smacznego :)