Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, łatwe, tanie i pyszne. Można je zjeść z makaronem, który został np. z rosołu.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8535
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8535
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Następnie wlać pomidory i poczekać, aż woda trochę odparuje.
Jedyne co nam zostało to dodać przyprawy i wymieszać.