Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, łatwe, tanie i pyszne. Można je zjeść z makaronem, który został np. z rosołu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7551
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2573
Składniki
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Następnie wlać pomidory i poczekać, aż woda trochę odparuje.
Jedyne co nam zostało to dodać przyprawy i wymieszać.