Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest szybkie, łatwe, tanie i pyszne. Można je zjeść z makaronem, który został np. z rosołu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.
Następnie wlać pomidory i poczekać, aż woda trochę odparuje.
Jedyne co nam zostało to dodać przyprawy i wymieszać.