Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 229
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1145
Składniki
w misce zmieszać jogurt, czosnek i kostke rozołową. Zeby kostka sie fajnie rozpuściła można ją rozpuścić w łyżce wrzątku, albo zamiast kostki dodać do smaku wegetę lub kucharka albo ziarenka smaku. Jak ktoś nie moze sie obejść bez majonezu można dodać łyżkę tak aby otrzymać bardziej majonezy smak, tylko wtedy bedzie mniej dietetyczne:)
w misce zmieszać jogurt, czosnek i kostke rozołową. Zeby kostka sie fajnie rozpuściła można ją rozpuścić w łyżce wrzątku, albo zamiast kostki dodać do smaku wegetę lub kucharka albo ziarenka smaku. Jak ktoś nie moze sie obejść bez majonezu można dodać łyżkę tak aby otrzymać bardziej majonezy smak, tylko wtedy bedzie mniej dietetyczne:)
Wstawić na ok 30 min do lodówki żeby składniki się przegryzły, mozna posypać koperkiem lub szczypiorkiem na koniec przed podaniem.
Wstawić na ok 30 min do lodówki żeby składniki się przegryzły, mozna posypać koperkiem lub szczypiorkiem na koniec przed podaniem.