Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7842
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7842
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1013
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13597
Składniki
w misce zmieszać jogurt, czosnek i kostke rozołową. Zeby kostka sie fajnie rozpuściła można ją rozpuścić w łyżce wrzątku, albo zamiast kostki dodać do smaku wegetę lub kucharka albo ziarenka smaku. Jak ktoś nie moze sie obejść bez majonezu można dodać łyżkę tak aby otrzymać bardziej majonezy smak, tylko wtedy bedzie mniej dietetyczne:)
w misce zmieszać jogurt, czosnek i kostke rozołową. Zeby kostka sie fajnie rozpuściła można ją rozpuścić w łyżce wrzątku, albo zamiast kostki dodać do smaku wegetę lub kucharka albo ziarenka smaku. Jak ktoś nie moze sie obejść bez majonezu można dodać łyżkę tak aby otrzymać bardziej majonezy smak, tylko wtedy bedzie mniej dietetyczne:)
Wstawić na ok 30 min do lodówki żeby składniki się przegryzły, mozna posypać koperkiem lub szczypiorkiem na koniec przed podaniem.
Wstawić na ok 30 min do lodówki żeby składniki się przegryzły, mozna posypać koperkiem lub szczypiorkiem na koniec przed podaniem.