Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka do obiadu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Pora kroimy w cienkie półplasterki, marchewkę i ogórka ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Dodajemy majonez lub śmietanę i solimy. Wszystko razem mieszamy i wkładamy do lodówki na przynajmniej pół godziny. Smacznego!