Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna surówka do obiadu.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4191
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15175
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4191
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8946
Składniki
Pora kroimy w cienkie półplasterki, marchewkę i ogórka ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Dodajemy majonez lub śmietanę i solimy. Wszystko razem mieszamy i wkładamy do lodówki na przynajmniej pół godziny. Smacznego!