Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto :) i szybko znika z talerzy :) Na zdjęciu troszkę nie stężało, ale i tak wyszło :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8242
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2822
Polecam.
Odsłon: 1459
Polecam.
Odsłon: 432
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8242
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2822
Polecam.
Odsłon: 1459
Polecam.
Odsłon: 432
Składniki
Sporządzić biszkopt (przepis na stronce) i budyn wg przepisu na opakowaniu.
Do zimnego budyniu dodawać margarynę. Wymieszać.
Na biszkopt nakładać budyń i ułożyć herbatniki. Polać polewą.
Polewa : jajo miksujemy z cukrem i kakao. Wlać roztopioną margarynę.
Zjeść :) Smacznego :)