Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały gulasz z delikatnym mięsem z indyka.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 146
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 244
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 146
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 244
Składniki
1. 800gram mięsa z "indyka na gulasz" doprawiamy (sól, przyprawa do gyrosa, słodka papryka wedle uznania i lub ulubione przyprawy) 2. Kroimy wedle uznania 2 małe cebule. Przygotowujemy,kroimy dwie papryki. 3. Roztapiamy smalczyk na patelni. Do zeszklonej cebuli dodajemy mięso lekko przesmażamy całość. 4. Dodajemy około 300 ml bulionu, dusimy pod przykryciem przez 15 minut 5. Dodajemy zblendowane pomidory (1puszka) Mieszamy. 6. Dodajemy paprykę pozostawiany na małym ogniu 15-20minut.