Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimową porą można zostać nałogowcem tego wynalazku.
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 332
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 99
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 706
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 331
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 332
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 99
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 706
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 331
Składniki
Masło, cukier kakao gotujemy.Galaretkę rozpuścić w wodzie i wlać do gorącej masy. Pokrusz petitki i 1 wafel dodaj do masy. Masą smaruj wafel ( każdy z osobna) poczekaj moment by namokły. Na środku każdego ułóż banany zrolować. Wafle mogą popękać - nic nie szkodzi.Roladki owinąć w folię i włożyć do lodówki do zastygnięcia.