Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach, wilgotne, kakaowe ciasto z bananem w środku to to, co mój ukochany lubi najbardziej, więc dostał na Walentynki :) Przy okazji są to babeczki, które smakują mi najbardziej ze wszystkich, jakie miałam okazję robić. Naprawdę polecam :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki płynne a w drugiej suche. Łączymy je se sobą. Do papilotek nakładamy po łyżce ciasta i na środku układamy po plasterku banana. Przykrywamy go jeszcze jedną łyżką ciasta. Muffinki pieczemy około 20 minut (do suchego patyczka) w temperaturze 180 stopni. Wystudzone smarujemy jogurtem, bita śmietaną lub kremem czekoladowym i dekorujemy ozdobami cukierniczymi. Smacznego :)