Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2915
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1016
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1120
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2850
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2915
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1016
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1120
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 284
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2850
Składniki
Ubić białka na piane,a gdy będzie sztywna stopniowo dodawać cukier puder,czekoladę,cukier waniliowy i cynamon,delikatnie wymieszać.Blaszkę wysmarować tłuszczem i posypać maka.Łyżeczką nakładać małe porcje ciasta zachowując spore odstępy.Piec 18 min. w temp.160C.Gotowe bezy ostudzić i delikatnie(są bardzo kruche) ułożyć na talerzu.