Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1096
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1076
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13032
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1096
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1076
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13032
Składniki
Ubić białka na piane,a gdy będzie sztywna stopniowo dodawać cukier puder,czekoladę,cukier waniliowy i cynamon,delikatnie wymieszać.Blaszkę wysmarować tłuszczem i posypać maka.Łyżeczką nakładać małe porcje ciasta zachowując spore odstępy.Piec 18 min. w temp.160C.Gotowe bezy ostudzić i delikatnie(są bardzo kruche) ułożyć na talerzu.