Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak pysznej zapiekanki jeszcze nie jedliście. Zapiekanka jest godna polecenia...
Odsłon: 3506
Kurczak faszerowany brokułem i serem to pyszne i efektowne danie, które łączy...
Odsłon: 895
Szaszłyki z kurczaka w boczku – pyszne i soczyste danie na każdą okazję Szuka...
Odsłon: 2591
Pomidory to prawdziwy skarb lata, pełne smaku i aromatu, który możemy zachowa...
Odsłon: 702
Idealna na kolację lub do pracy.
Odsłon: 218
Tak pysznej zapiekanki jeszcze nie jedliście. Zapiekanka jest godna polecenia...
Odsłon: 3506
Kurczak faszerowany brokułem i serem to pyszne i efektowne danie, które łączy...
Odsłon: 895
Szaszłyki z kurczaka w boczku – pyszne i soczyste danie na każdą okazję Szuka...
Odsłon: 2591
Pomidory to prawdziwy skarb lata, pełne smaku i aromatu, który możemy zachowa...
Odsłon: 702
Idealna na kolację lub do pracy.
Odsłon: 218
Składniki
Ubić białka na piane,a gdy będzie sztywna stopniowo dodawać cukier puder,czekoladę,cukier waniliowy i cynamon,delikatnie wymieszać.Blaszkę wysmarować tłuszczem i posypać maka.Łyżeczką nakładać małe porcje ciasta zachowując spore odstępy.Piec 18 min. w temp.160C.Gotowe bezy ostudzić i delikatnie(są bardzo kruche) ułożyć na talerzu.