Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15563
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7230
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15563
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7230
Składniki
Mąkę i proszek do pieczenia przesiej przez sitko
jajka ubij z cukrem za pomocą miksera aż staną się gęstą masą
Do masy z jajek i cukru dodawaj po łyżce mąki z proszkiem do pieczenia i mieszaj delikatnie drewnianą łyżką
Ciasto wyłóż na blachę posmarowaną masłem i posypana bułką tartą. Piecz w temperaturze 150-180 st. przez około 20 minut.