Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 877
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5470
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8661
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17751
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 877
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5470
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8661
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17751
Składniki
Ubijcie w garnku 3 całe jaja ze szklanką cukru następnie dodajcie mąkę i wymieszajcie. Dodajcie jabłka pokrojone w kostkę (kto ma, a kto nie ma, niech doda rodzynki ).
Blachę należy wysmarować margaryną, obsypać bułką tartą i łyżką wlewać ciasto. Piec w temp. 180-200 stopni , a po upieczeniu jeszcze ciepłe krajać na kwadratowe lub prostokątne ciasteczka. Posypać cukrem pudrem.