Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciastka cynamonowe z migdałami"
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5855
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1014
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5855
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1014
Składniki
na ciasto włóż do miski i zagnieć. Wyrobioną masę uformuj w wałek o grubości 2 cm i pokrój go na równe kawałki.
Ulep z nich równe kulki i ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Każdą sztukę lekko spłaszcz i udekoruj na środku całym migdałem.
Piecz 25 minut w piekarniku rozgrzanym do 170°C. Po wyjęciu posyp cukrem pudrem.
<strong>Przepis nadesłała: Tatiana Lewandowska</strong>Źródło: Kurier TV