Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 153
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 153
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
TWARÓG ZMIELIĆ, ODDZIELIĆ BIAŁKA OD ŻÓŁTEK, DO BIAŁEK DODAĆ CUKIER I CYNAMON - "ROZTRZEPAĆ". DO TWAROGU DODAĆ MĄKĘ, MARGARYNĘ, ŻÓŁTKA, PROSZEK DO PIECZENIA-WYROBIĆ CIASTO, WŁOŻYĆ NA KILKANAŚCIE MINUT DO LODÓWKI, WYJĄC, ROZWAŁKOWAĆ, WYKRAWAĆ SZKLANKĄ KRĄŻKI. JABŁKA OBRAĆ POKROIĆ W ÓSEMKI, NA KAŻDY KRĄŻEK UKŁADAĆ KAWAŁKI JABŁEK, ZLEPIAĆ JAK PIEROGI PIEC NA ZŁOTY KOLOR W TEMP. 180 STOPNI. GORĄCE MOCZYĆ GRZBIETAMI W ROZTRZEPANYM BIAŁKU - SMAKUJE WYBORNIE !!!