Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1046
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2093
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 912
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1046
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2093
Składniki
TWARÓG ZMIELIĆ, ODDZIELIĆ BIAŁKA OD ŻÓŁTEK, DO BIAŁEK DODAĆ CUKIER I CYNAMON - "ROZTRZEPAĆ". DO TWAROGU DODAĆ MĄKĘ, MARGARYNĘ, ŻÓŁTKA, PROSZEK DO PIECZENIA-WYROBIĆ CIASTO, WŁOŻYĆ NA KILKANAŚCIE MINUT DO LODÓWKI, WYJĄC, ROZWAŁKOWAĆ, WYKRAWAĆ SZKLANKĄ KRĄŻKI. JABŁKA OBRAĆ POKROIĆ W ÓSEMKI, NA KAŻDY KRĄŻEK UKŁADAĆ KAWAŁKI JABŁEK, ZLEPIAĆ JAK PIEROGI PIEC NA ZŁOTY KOLOR W TEMP. 180 STOPNI. GORĄCE MOCZYĆ GRZBIETAMI W ROZTRZEPANYM BIAŁKU - SMAKUJE WYBORNIE !!!