Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1504
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4073
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1404
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1504
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11185
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4073
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1404
Składniki
TWARÓG ZMIELIĆ, ODDZIELIĆ BIAŁKA OD ŻÓŁTEK, DO BIAŁEK DODAĆ CUKIER I CYNAMON - "ROZTRZEPAĆ". DO TWAROGU DODAĆ MĄKĘ, MARGARYNĘ, ŻÓŁTKA, PROSZEK DO PIECZENIA-WYROBIĆ CIASTO, WŁOŻYĆ NA KILKANAŚCIE MINUT DO LODÓWKI, WYJĄC, ROZWAŁKOWAĆ, WYKRAWAĆ SZKLANKĄ KRĄŻKI. JABŁKA OBRAĆ POKROIĆ W ÓSEMKI, NA KAŻDY KRĄŻEK UKŁADAĆ KAWAŁKI JABŁEK, ZLEPIAĆ JAK PIEROGI PIEC NA ZŁOTY KOLOR W TEMP. 180 STOPNI. GORĄCE MOCZYĆ GRZBIETAMI W ROZTRZEPANYM BIAŁKU - SMAKUJE WYBORNIE !!!