Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i lekkie ciasto do kawy
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1450
Polecam.
Odsłon: 236
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 53
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 251
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1450
Polecam.
Odsłon: 236
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 53
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 251
Składniki
Upiec biszkopt z 3 jaj. Budynie ugotować w 3/4 litra wody z 1 szklanką cukru. Po wystudzeniu dodać 4 łyżki soku z cytryny. 25dag masła utrzeć, dodać do budyniu i dobrze wymieszać. Wyłożyć na upieczony biszkopt. 1/2 litra kremówki ubić na sztywno. Dodać 2 łyżki cukru pudru, 2 paczki śmietanki fix i łyżkę soku z cytryny. Wyłożyć na masę budyniową. Herbatniki ułożyć na masie śmietankowej i polukrować. LUKIER 20dag cukru pudru sok z połówki cytryny