Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje z bitą śmietaną
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8547
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3015
Polecam.
Odsłon: 1790
Polecam.
Odsłon: 512
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8547
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3015
Polecam.
Odsłon: 1790
Polecam.
Odsłon: 512
Składniki
Masło utrzec z cukrem,dodac migdałya następnie reszte składników.Na końcu wymieszac z jajkami na jednolitą masę.Wlozyc mase do dobrze natuszczonej tortownicy o srednicy ok. 22cm.Posypac jagodami i piec przez 35 min w 175 stopni.