Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto krakersowe"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 766
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5392
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8631
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17613
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 766
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5392
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8631
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17613
Składniki
Ciasto: białka ubij z cukrem, dodaj resztę składników. Upiecz biszkopt i ostudź.
Zmiksuj masę kajmakową z masłem. 1/3 porcji wyłóż na ciasto. Przykryj krakersami. Połóż krem i znów krakersy.
Przykryj ubitą kremówką, posyp płatkami.
Porcje: 15. : 90 min. Cena: 2,20 zł. Kalorie: 390.
Przepis przysłał Mateusz Rosadziński z PoznaniaŹródło: Bella Relaks