Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 215
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1235
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13357
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 215
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1235
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13357
Składniki
W garnku rozpuścić krówki z masłem i 1 szkl. mleka. Do masy dodać budyń wymieszany z 0,5 szkl. mleka. Masę wylać na krakersy, zostawić do zastygnięcia. Opcjonalnie można dodac odrobinę żelatyny dla pewności, że masa się zetnie.