Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Sypkie produkty wymieszać i podzielić na 3 części.Jedną część produktów sypkich wsypać na dużą foremkę i delikatnie wyłożyć na nie połowę przesmażonych jabłek.Na jabłka znów wsypać równo produkty sypkie i znów rozłożyć przesmażone jabłka.Na jabłka wsypać trzecią część produktów sypkich.
Na wierzch zetrzeć margarynę równomiernie rozkładając na cieście.Piec na złoty kolor.