Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7647
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 234
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2612
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 548
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7647
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 234
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2612
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 548
Składniki
Sypkie produkty wymieszać i podzielić na 3 części.Jedną część produktów sypkich wsypać na dużą foremkę i delikatnie wyłożyć na nie połowę przesmażonych jabłek.Na jabłka znów wsypać równo produkty sypkie i znów rozłożyć przesmażone jabłka.Na jabłka wsypać trzecią część produktów sypkich.
Na wierzch zetrzeć margarynę równomiernie rozkładając na cieście.Piec na złoty kolor.