Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto wiewiórka"
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15225
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4653
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15225
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4653
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8973
Składniki
Jabłka obierz, pokrój w kostkę. Orzechy rozdrobnij wałkiem. Jajka utrzyj z cukrem. Dodaj mąkę z proszkiem, olej i orzechy, wymieszaj. Wsyp sodę, dodaj jabłka, połącz. Ciasto wylej na prostokątną blachę. Piecz ok. 40 min w 200°C. Ostudź. Pos maruj podgrzanym kajmakiem, posyp wiórkami kokosowymi.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 10 cena za porcję:1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie