Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto z agrestem"
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17635
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15276
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9015
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17635
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1772
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15276
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9015
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Imielińska z Ciśćca.
Ciasto: mąkę posiekaj z margaryną, dodaj żółtka, cukier puder, proszek do pieczenia i śmietanę, zagnieć. 1/4 ciasta schłodź, resztę rozwałkuj, wylep blaszkę. Posyp pokrojonym na połówki agrestem. Piana: białka ubij z cukrem i kisielem na sztywną pianę. Rozsmaruj na agreście. Na wierzch zetrzyj resztę ciasta.
Piecz 40 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie