Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedno z moich ulubionych, proste w wykonaniu, a przede wszystkim smaczne :))
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13662
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13662
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Składniki
Utrzeć masło z dwoma cukrami, jajkami i szczyptą soli, do masy dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i mleko. do formy wylać 2/3 ciasta i ułożyć pokrojone w ćwiartki gruszki. Do pozostałego ciasta dodać kakao, 3 łyżki cukru, 3 łyżki mleka i kilka kropel aromatu i rozsmarować na gruszkach. Piec 50 min. w tem. 180C. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem lub polać polewą. Smacznego :))
składników na blaszkę o wym. 28x 24