Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 30
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 117
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 30
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 117
Składniki
UPIEC BISZKOPT Z 4 JAJEK WG SWOJEGO ULUBIONEGO PRZEPISU
MASA TRUSKAWKOWA: MASŁO ROZPUŚCIĆ W GARNKU /UWAZAĆ ŻEBY NIE PRZYPALIĆ/, DODAĆ POKROJONE TRUSKAWKI LUB INNE OWOCE, CHWILĘ GOTOWAĆ,NASTĘPNIE DODAĆ 2 GALARETKI /NIE GOTOWAĆ/ DOBRZE WYMIESZAĆ, TĘŻEJĄCĄ MASĘ WYŁOŻYĆ NA BISZKOPT
PIANKA: GALARETKĘ ROZPUŚCIĆ W 1 SZKLANCE GORĄCEJ WODY, POZOSTAWIĆ DO LEKKIEGO STĘŻENIA, UBIĆ ŚMIETANĘ, DODAĆ CUKIER I TĘŻEJĄCĄ GALARETKĘ, WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ, WYŁOŻYĆ NA CIASTO I DO LODÓWKI NA OK 2 GODZINY