Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1314
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18478
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1314
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18478
Składniki
UPIEC BISZKOPT Z 4 JAJEK WG SWOJEGO ULUBIONEGO PRZEPISU
MASA TRUSKAWKOWA: MASŁO ROZPUŚCIĆ W GARNKU /UWAZAĆ ŻEBY NIE PRZYPALIĆ/, DODAĆ POKROJONE TRUSKAWKI LUB INNE OWOCE, CHWILĘ GOTOWAĆ,NASTĘPNIE DODAĆ 2 GALARETKI /NIE GOTOWAĆ/ DOBRZE WYMIESZAĆ, TĘŻEJĄCĄ MASĘ WYŁOŻYĆ NA BISZKOPT
PIANKA: GALARETKĘ ROZPUŚCIĆ W 1 SZKLANCE GORĄCEJ WODY, POZOSTAWIĆ DO LEKKIEGO STĘŻENIA, UBIĆ ŚMIETANĘ, DODAĆ CUKIER I TĘŻEJĄCĄ GALARETKĘ, WSZYSTKO RAZEM WYMIESZAĆ, WYŁOŻYĆ NA CIASTO I DO LODÓWKI NA OK 2 GODZINY