Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z serem i rabarbarem"
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2846
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3922
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 638
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3854
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2846
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3922
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 638
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3854
Składniki
Wszystkie mokre łączę ze sobą, dodaję suche i przez chwilę miksuję całość robotem nastawionym na najmniejsze obroty.
Ciasto przekładam do wyłożonej papierem do pieczenia lub folią aluminiową, kwadratowej blaszki o bokach 12 cm. Mieszam wszystkie masy serowej.
Wykładam na wierzch ciasta. Ser posypuję rabarbarem. Piekę około 45 minut w temperaturze 180oC.
<strong>Barbara Trzcina, Busko-Zdrój</strong>Źródło: Rewia