Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z serem i rabarbarem"
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23045
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1011
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104850
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 406
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23045
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1011
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104850
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 406
Składniki
Wszystkie mokre łączę ze sobą, dodaję suche i przez chwilę miksuję całość robotem nastawionym na najmniejsze obroty.
Ciasto przekładam do wyłożonej papierem do pieczenia lub folią aluminiową, kwadratowej blaszki o bokach 12 cm. Mieszam wszystkie masy serowej.
Wykładam na wierzch ciasta. Ser posypuję rabarbarem. Piekę około 45 minut w temperaturze 180oC.
<strong>Barbara Trzcina, Busko-Zdrój</strong>Źródło: Rewia