Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z serem i rabarbarem"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 141
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 993
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 141
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 993
Składniki
Wszystkie mokre łączę ze sobą, dodaję suche i przez chwilę miksuję całość robotem nastawionym na najmniejsze obroty.
Ciasto przekładam do wyłożonej papierem do pieczenia lub folią aluminiową, kwadratowej blaszki o bokach 12 cm. Mieszam wszystkie masy serowej.
Wykładam na wierzch ciasta. Ser posypuję rabarbarem. Piekę około 45 minut w temperaturze 180oC.
<strong>Barbara Trzcina, Busko-Zdrój</strong>Źródło: Rewia