Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto z serem i rabarbarem"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Wszystkie mokre łączę ze sobą, dodaję suche i przez chwilę miksuję całość robotem nastawionym na najmniejsze obroty.
Ciasto przekładam do wyłożonej papierem do pieczenia lub folią aluminiową, kwadratowej blaszki o bokach 12 cm. Mieszam wszystkie masy serowej.
Wykładam na wierzch ciasta. Ser posypuję rabarbarem. Piekę około 45 minut w temperaturze 180oC.
<strong>Barbara Trzcina, Busko-Zdrój</strong>Źródło: Rewia