Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połącznie gęstego kremu z lekką śmietaną.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3819
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 630
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3825
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 395
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 747
Składniki
Margarynę rozpuścic w szklance mleka, zagotowac. Dodac mąkę, mieszac aż ciasto bedzie odstawac od garnka. Wystudzić. Miksując (około 10 min) dodac jajka i sodę. Piec dwa placki w tem 180''C 20-30min. Piekarnik musi byc nagrzany.
Krem przygotowac wg. przepisu na opakowaniu. Smietanę ubic na sztywno z cukrem waniliowym. Na jeden placek nalożyc krem, na to śmietanę, przykryc drugim