Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połącznie gęstego kremu z lekką śmietaną.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2383
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18135
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2082
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2383
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18135
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2082
Składniki
Margarynę rozpuścic w szklance mleka, zagotowac. Dodac mąkę, mieszac aż ciasto bedzie odstawac od garnka. Wystudzić. Miksując (około 10 min) dodac jajka i sodę. Piec dwa placki w tem 180''C 20-30min. Piekarnik musi byc nagrzany.
Krem przygotowac wg. przepisu na opakowaniu. Smietanę ubic na sztywno z cukrem waniliowym. Na jeden placek nalożyc krem, na to śmietanę, przykryc drugim