Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 35
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 35
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 174
Składniki
masło utrzec na puch z cukrem i cukrem wanilinowym.rozbic jajka żółtka dodac do masy.zmiksowac dodac mąke proszek do pieczenia i mleko plus bakalie,orzechy itp.oraz otarta skorke z pomaranczy,na koncu dodac ubita piane z bialek lekko wymieszac po czym mase podzielic na dwie czesci do jednej dodac kakao.oba ciasta ukladaj warstwami w foremce raz ciemne raz jasne.piecz godzine w temp.180 stopni-(przepis ma tą zaletę ze bakalie nigdy nie opadają na dno)-smacznego