Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 222
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2508
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 538
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7614
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 222
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2508
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 538
Składniki
masło utrzec na puch z cukrem i cukrem wanilinowym.rozbic jajka żółtka dodac do masy.zmiksowac dodac mąke proszek do pieczenia i mleko plus bakalie,orzechy itp.oraz otarta skorke z pomaranczy,na koncu dodac ubita piane z bialek lekko wymieszac po czym mase podzielic na dwie czesci do jednej dodac kakao.oba ciasta ukladaj warstwami w foremce raz ciemne raz jasne.piecz godzine w temp.180 stopni-(przepis ma tą zaletę ze bakalie nigdy nie opadają na dno)-smacznego