Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
masło utrzec na puch z cukrem i cukrem wanilinowym.rozbic jajka żółtka dodac do masy.zmiksowac dodac mąke proszek do pieczenia i mleko plus bakalie,orzechy itp.oraz otarta skorke z pomaranczy,na koncu dodac ubita piane z bialek lekko wymieszac po czym mase podzielic na dwie czesci do jednej dodac kakao.oba ciasta ukladaj warstwami w foremce raz ciemne raz jasne.piecz godzine w temp.180 stopni-(przepis ma tą zaletę ze bakalie nigdy nie opadają na dno)-smacznego