Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5309
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5309
Składniki
Masa;ubic ½ litry śmietanki 30%podzielić na dwie części.Do jednej dodać galaretkę wiśniową(u mnie jest niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl. wody,a do drugiej galaretkę agrestową(też niebieska) rozpuszczoną w 1 szkl.wody. NA wierzch zrobić polewę Na piankę z galaretką poukładałam jeszcze galaretki cukrowe kolorowe w kosteczke.
Połowa ciasta żółtego pianka różowa( u mnie niebieskie)-ciasto makowe z powidłem-zielone mleczko zielone(nie bieskie)-Druga połowa ciasta żółtego na wierzch polewa czekoladowa