Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Składniki
Jajka,cukier,mąkeoraz proszek icukier waniliowy ucieramy mikserem na gładką masę.Następnie dodajemy rozpuszczoną i przestudzoną margarynę to wszystko razem łączymy.Ciasto wylewamy do tortownicy,zostawiamy 2 łyżki i dodajemy kakao.Ciemną masę wylewamy na środek tortownicy.Pieczemy w temperaturze 180-200 stopni 45 minut.