Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Malinowy pucharek z bezami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7564
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2346
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7564
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2346
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 524
Składniki
Schłodzoną śmietanę ubijam na sztywno. Najpierw na małych obrotach, a potem na maksymalnych. Następnie stopniowo dodaję serek i całość mieszam. Na sam koniec wrzucam do masy pokruszone bezy, mieszam.
Deser przekładam do pucharków. Kładę na przemian: śmietanę, owoce, śmietanę i owoce, aż do wyczerpania składników. Całość dekoruję np. porzeczkami i miętą. Przed podaniem schładzam, ok. 20 min.przed podaniem.Źródło: Kobieta i życie